Prodavam kuka karabina

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 02/05/2019
    • марино, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Se prodava kuka ( karabina ) vo Naselba Marino na 3 kata, nasproti Restoran "2 Partnera". Hitno!!!
Za podetalni informacii, telefon za kontakt 075 909 866


Телефон: 075909866

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи