Сезонска работа во Хрватска и Црна Гора со МКД пасош

  • 800.00 Euro €
  • Датум на објавување: 05/05/2019
  • Датум на извршени измени: 05/05/2019
    • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Ланец хотели во Хрватска и Црна Гора имаат потреба од работници во сезоната 2019 на следните позиции:
-Келнер/ки (познавање на Аглиски јазик се смета за предност)
-Шанкер/ки (познавање на Аглиски јазик се смета за предност)
-Собарки
-Помошник готвач
-Салатер/ки
Нудиме солидна плата ,платен смештај блиску работното место ,платено јадење ,пријавени здраствено и пензиско.
Сите заинтересирани кандидати може да испратат свое CV и мотивационо писмо на следниот email jamesjonsonmuuscc@gmail.com. Напомена само избраните кандидати ке бидат избрани. ( CV-то може да биде и на Македонски јазик и по потреба на работодавецот да се преведи. )
Со Среќа


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи