Za Skuteri akumulatori 12V 7 ah ispravni

 • 500.00 Денари
 • Датум на објавување: 13/06/2019
 • Датум на извршени измени: 28/08/2019
  • Taftalidze, Цела Македонија, Македонија

Akumulator 12V 7.2ah ispraven po cena od 500 denari so proba na lice mesto


Телефон: 076490533

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • APN 6

  APN 6

  Моторцикли-Мопеди (Цела Македонија) 24/05/2019
  250.00 Euro €
 • Se prodava Regal Raptor 250cc

  Se prodava Regal Raptor 250cc

  Моторцикли-Мопеди Скопје (Цела Македонија) 13/03/2019
  1300.00 Euro €
 • Skuter Baotian 50cc

  Skuter Baotian 50cc

  Моторцикли-Мопеди Неготино (Цела Македонија) 03/03/2019
  350.00 Euro €