Klip za Piaggio Zip

 • 500.00 Денари
 • Датум на објавување: 13/06/2019
 • Датум на извршени измени: 28/08/2019
  • Taftalidze, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Nov klip za Pjagio ZIP 50 standard(37,5) bez kariki i bolcna so lagerce


Телефон: 076490533

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Za Skuteri akumulatori 12V 7 ah ispravni

  Za Skuteri akumulatori 12V 7 ah ispravni

  Моторцикли-Мопеди (Цела Македонија) 13/06/2019
  500.00 Денари
 • APN 6

  APN 6

  Моторцикли-Мопеди (Цела Македонија) 24/05/2019
  250.00 Euro €
 • Se prodava Regal Raptor 250cc

  Se prodava Regal Raptor 250cc

  Моторцикли-Мопеди Скопје (Цела Македонија) 13/03/2019
  1300.00 Euro €