Продавам стан

  • По договор
  • Датум на објавување: 17/06/2019
    • Гоце Делчев, Куманово, Цела Македонија, Македонија

Продавам стан 64 m 2 во населба " Гоце Делчев" ( Кошеви) . Со две тераси од која едната тераса има поглед на кај улицата има природен и убав поглед.


Телефон: 078355137

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи