Pevajuci papagal

  • 900.00 Денари
  • Датум на објавување: 18/06/2019
    • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Prodavam pevajuci papagal zenka standard 1 god stara


Телефон: 078353838

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи