Plac do novata obikolnica 1700m2, Odlicna lokacija!

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 22/06/2019
    • Gjorche Petrov, Скопје, Македонија

Se prodava plac so povrshina od 1700m2 do novata obikolnica vo delot na Volkovo
(vednas do kluckata)
Odlicna lokacija

Cena po dogovor
tel: 072 556 175


Телефон: 072/556175

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи