Papige afričke sive

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 25/06/2019
  • Неготино, Цела Македонија, Македонија


Polly je u potpunosti pitoma n govori dolazi s velikim kavezom i pravnim papira rad navodi 10 većina ljudi ovdje prodaju bez navodi i oni ne legalno ptica selidbe u inozemstvo stoga ne prodaje vrijeme wasters.
Što me posjetite na +1 (323) 553 1481


Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Papagaji od ara

  Papagaji od ara

  Птици Македонски Брод (Цела Македонија) 25/06/2019
  Контактирај го огласувачот
 • Pevajuci papagal

  Pevajuci papagal

  Птици Скопје (Цела Македонија) 18/06/2019
  900.00 Денари
 • Продавам КАНАРИНЦИ

  Продавам КАНАРИНЦИ

  Птици Скопје (Цела Македонија) 14/09/2018
  800.00 Денари