Работа на плажа во Будва

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 04/07/2019
  • Датум на извршени измени: 04/07/2019
    • Македонија

Потребен е работник за продажба на мали крофнички и пченка на плажа во Будва. Одлична заработка. Исплата секој ден.
Подетални информации на +382 69 252 530 (вибер) Милан.


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи