Издавам

  • 25.00 Euro €
  • Датум на објавување: 08/07/2019
    • Карпош, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Издавам гаража спроти студенски дом „Гоце Делчев“


Телефон: 076216556

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи