ТРАНСПОРТ СО МЕДИЦИНСКО ВОЗИЛО

  • По договор
  • Датум на објавување: 10/07/2019
  • Датум на извршени измени: 10/07/2019
    • Струмица, Цела Македонија, Македонија

Приватна поликлиника организира МЕДИЦИНСКИ ТРАНСПОРТ и ОБЕЗБЕДУВАЊЕ.

Во склоп на целокупната опрема со која располагаме постои и санитетско возило опремено со најсовремена медицинска опрема за:
Медицински транспорт на секаков вид пациенти во државава и во странство.
Медицинско обезбедување на јавен настан од политички, културен, забавен или спортски карактер.( МЕДИЦИНСКО , САНИТЕТСКО , АМБУЛАНТНО КОМБЕ )ВОЗИЛО ЗА ПРВА ПОМОШ
transport so medicinsko sanitetsko ambulantno vozilo kombe za prva pomos


Телефон: 070374057

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи