Podzemna Garaza

  • 5.00 Euro €
  • Датум на објавување: 12/07/2019
    • Nov Centar, Кавадарци, Македонија

Se prodava podzemna garaza vo noviot centar vo Kavadarci
Pod picerija Ramazoti
Povrsina 17 m2
Tel 071 533 077
071 680 577


Телефон: 071 533 077

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи