Prodavam plac

  • 30000.00 Euro €
  • Датум на објавување: 23/07/2019
    • Volkovo, Скопје, Македонија

Plac od 600 m2 vo mirno mesto, selo volkovo, posledna 22- ka so objekt za domuvanje , legaliziran .
cenata ne e fiksna


Телефон: 071459733

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи