kupuvam plac so mala vikendica ili prazen plac

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 06/08/2019
  • Датум на извршени измени: 06/08/2019
    • Скопје, Македонија

Kupuvam plac do 1000 m2 vo okolinata na Skopje so mala vikendica ili prazen plac.


Телефон: 071352497

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи