CARSAFI ZA TROSED

  • 350.00 Денари
  • Датум на објавување: 16/08/2019
  • Датум на извршени измени: 21/11/2019
    • Македонија

Prodavam carsafi-prekrivki za trosed vo bela boja so ubav cveten print edinecni 210x140cm 2 parcinja.Povelete.


Телефон: oglasuvac 077/839-159

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи