GOLUBOVI - nemački DOBOŠARI svih boja

 • По договор
 • Датум на објавување: 27/08/2019
  • Скопје, Цела Македонија, Македонија

GOLUBOVI - nemački DOBOŠARI u svim bojana na prodaju. Cena po dogovoru.
Mile Vujic, Pivnice /Bačka Palanka
Tel: +381(0)621458602


Телефон: 00381621458602

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Papige afričke sive

  Papige afričke sive

  Птици Неготино (Цела Македонија) 25/06/2019
  Контактирај го огласувачот
 • Papagaji od ara

  Papagaji od ara

  Птици Македонски Брод (Цела Македонија) 25/06/2019
  Контактирај го огласувачот
 • Pevajuci papagal

  Pevajuci papagal

  Птици Скопје (Цела Македонија) 18/06/2019
  900.00 Денари