moler,ličioc

  • 4.00 Euro €
  • Датум на објавување: 28/08/2019
    • Element-design D.o.o. Zagreb ,Oreškovićeva 1 A, Македонија

traže se moleri ličioci,fasaderi sa iskustvom za rad u Hrvatskoj,plačen stan i hrana,i radna dozvola
Satnica početna prvi mjesec 4 eura, za majstore a poslije se povećava


Телефон: 00385 91 4435135

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи