MASLO PROTIV KELAVOST

  • 600.00 Денари
  • Датум на објавување: 28/08/2019
  • Датум на извршени измени: 12/09/2019
    • Скопје, Македонија

Prodavam maslo za potiknuvanje rast na kosata so dokazan kvalitet aroma na citrus koja osvezuva, neto 20 ml.Se upotrebuva so mesanje 3 ml. maslo vo 100 ml.sampon na toj nacin dlaboko vleguva vo korenot na vlaknoto i go hrani. Povelete da se dogovorime.


Телефон: oglasuvac 077839159

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи