MASLO PROTIV KELAVOST

  • 450.00 Денари
  • Датум на објавување: 28/08/2019
  • Датум на извршени измени: 12/09/2019
    • Скопје, Македонија

Povolno prodavam maslo za nega na kosa neto 20ml.sostav gumbir zen-sen; osvezuvacka aroma na citrusni noti; Se upotrebuva na 100ml sampon se stava 3ml.maslo se soedinuva se t.e. rehidrira pri mienje na kosata povelete da se dogovorime.


Телефон: oglasuvac 077839159

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи