Дигитален алко-тест

  • 600.00 Денари
  • Датум на објавување: 30/08/2019
    • центар, Свети Николе, Цела Македонија, Македонија

Се продава ЧИСТО НОВ (неотпакуван) дигитален алкохолен тест. Работи на 2 батерии. Ефикасен и сигурен. Работи на дување (стандард). Со него одат 5 додатоци (гумени). Цената не е конечна.


Телефон: 077620665

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи