Се продава стан во Центар

  • 110.00 Euro €
  • Датум на објавување: 06/09/2019
  • Датум на извршени измени: 04/10/2019
    • Центар, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Се продава трособен стан во центар, 98м2.
Има две спални соби, дневна, кујна со трпезарија, бања, вц, балкон и ложија. Бидејќи е на столбови има можност за промена на распоред. Станот се наоѓа во зградата до УЈП, карши Билна аптека, на втори спрат од четири. Со станот иде и подрум од 6м2.


Телефон: 078312985

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи