Издавам Стан

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 10/09/2019
    • Кисела Вода, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Издавам комплетно наместен стан ,нови ствари во нова зграда,Кисела Вода , позади салата во Расаддник одма до маркетот Кид-Го,станот е на 4 спрат 45 м2, Станот е многу економичен и практичен .


Телефон: 070 332 889

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи