Издавам двособен стан

  • 150.00 Euro €
  • Датум на објавување: 10/09/2019
    • Кисела Вода, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Издавам двособен наместен стан во Кисела вода. Станот е со две спални соби, дневна, голема тераса и подрум.


Телефон: 070 218 034

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи