Скопје, Издаваме соби по најниски цени во градот, во АРС Ноќевалиште

  • 1200.00 Денари
  • Датум на објавување: 10/09/2019
    • Центар, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Туристички посети или бизнис средби во Скопје, Р. Македонија... Престојувајте во АРС Ноќевалиште кое се наоѓа на падините на Водно на само 2,5 км од центарот на Скопје. Уживајте во прекрасниот поглед и чистиот планински воздух, како и одличните услови за одмор на мирна и безбедна локација, по најповолни цени. Вашиот престој ќе го збогатат и уникатните уметнички дела кои допринесуваат за прекрасната атмосфера во еднокреветните, двокреветните , трикреветните и четирикреветните соби.
Сите соби се со сопствено купатило и опремени со:
Кабелска телевизија и ТВ уред;
Клима уред;
Wi-Fi интернет;
Ноќевање-соба за едно лице – 1.000 ден. - 17 €
Ноќевање-соба за две лица – 1.200 ден. - 20 €
Ноќевање-соба за три лица – 1.800 ден. - 30 €
Ноќевање-соба за четири лица – 2.400 ден - 40 €
Слободен паркинг.
Информации и резервации:
тел: +389 71 816 518
е-пошта: arsnokevaliste@gmail.com
Такси служба ГЛОБАЛ 070 515 180
Најблиски Амбасади: Австрија 300 м; Р.Чешка (конзулат) 400 м; Германија 700 м; Р.Србија 600 м; Р.Хрватска 1,5 км; Бугарија 1,5 км; Р.Грција (конзулат) 1,5 км; Кина 2 км; САД 2,5 км;
Адреса:
Ул. Загребска бр. 41-а
1000 Скопје
Р. Македонија
Во близина на црквата Св.Јован Крстител и Детската болница "КОЗЛЕ".
http://www.facebook.com/ars.nokevaliste


Телефон: 071816518

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи