Izdavam Stan namesten vo n. Lisice 45m2 tel 070491254

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 10/09/2019
    • N. Lisice, Скопје, Македонија

Izdavam stan namesten vo n. Lisice 45m2 tel070491254


Телефон: O7o491254

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи