se izdava stan Kapistec

  • 230.00 Euro €
  • Датум на објавување: 11/09/2019
    • Kapistec, Скопје, Цела Македонија, Македонија

se izdava stan Kapistec 54m2 dvosoben namesten parno lift....


Телефон: 070/593704

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи