Издавам комплетно ново опремен стан

  • 200.00 Euro €
  • Датум на објавување: 11/09/2019
    • Кисела Вода, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Издавам стан , станот е опремен со нови ствари во нова зграда, на 4 спрат,45м2.Станот е многу економичен и функционален.Се наоѓа позади салата во Расадник ,во непосредна близина на маркетот Кид-Го.


Телефон: 070332889

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи