PLAC OHRID VAROS 125m2 so gradezna markica ITNO

  • 75000.00 Euro €
  • Датум на објавување: 12/09/2019
    • Варош, Охрид, Цела Македонија, Македонија

ИТНО!
Се продава атрактивен плац во стариот дел на Охрид - Варош.
Градежен плац за вила со апартмани, семејна викендица или куќа во стогиот центар на Охрид.
Плац 125м2 површина со градезна маркица на 68м2 П+1 за куќа (приземје, прв спрат и сутеренски простории) и 57м2 дворно место. На плацот има и темели од стара куќа.
Од првиот спрат ќе добиете поглед кон чаршијата и кон езерото.
Има можност за градба и на сутеренски простор. До плацот има пристап за автомобил.
Плацот се наоѓа во стариот дел на Охрид веднаш над Корзото по скаличките над продавницата Орка. Плацот е на улица Бранко Шотра. Плацот се наоѓа на атрактивна локација на само 200м одалечен од плоштадот во Охрид и на 50м одалечен од корзото.
Плацот е со целосна документација и градежна маркица која може да се провери.
ЦЕНА ПО ДОГОВОР!


Телефон: 070350779

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи