Papagaji - riđokapi medvedići

 • Контактирај го огласувачот
 • Датум на објавување: 21/09/2019
  • Македонија

PAPAGAJI - Cacique - Pionites leucogaster- ovogodisnji rucno hranjeni RIĐOKAPI MEDVEDIĆI, jedan par i tri ženke sa urađenim DNK. Papagaji su prstenovani 22/18/223 0.....
tel/Viber +381/63500393
e-mail: rigo@neobee.net
Goran, Novi Sad


Телефон: +38163500393

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • GOLUBOVI - nemački DOBOŠARI svih boja

  GOLUBOVI - nemački DOBOŠARI svih boja

  Птици Скопје (Цела Македонија) 27/08/2019
  По договор
 • Гулаби

  Гулаби

  Птици Скопје 25/07/2019
  Контактирај го огласувачот
 • Papige afričke sive

  Papige afričke sive

  Птици Неготино (Цела Македонија) 25/06/2019
  Контактирај го огласувачот