Se prodava plac od 250 kvadrati

  • По договор
  • Датум на објавување: 24/09/2019
    • Прилеп, Цела Македонија, Македонија

Se prodava plac od 250kvadrai na ulica Aleksandar Makedonski nakrshi AMSM


Телефон: 074222884

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи