Продавам плац во Волково

  • По договор
  • Датум на објавување: 29/09/2019
    • Волково, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Продавам плац во Волково 3000 м2, во близина на маркетот Скорпион, може и на парцели од 500 м2 минимум.
Цена по договор.
Кон. Тел. 072752379


Телефон: 072752379

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи