Opel Vivaro

  • 4200.00 Euro €
  • Датум на објавување: 03/10/2019
    • Sopiste, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Opel Vivaro 1.9.dci 2002g registirano cela godina, 4 novi gumi, klima, servis napraven, vo top sostojba.


Телефон: 070692117

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи