Машини за обработка на метал

  • 1.00 Денари
  • Датум на објавување: 08/10/2019
    • Прилеп, Македонија

Se prodava
- Универзалан машина за обработка на дрво
- Дребонг Pobeda 1000 mm
- Drebong nekompleten
- АПКАН 3000 мм
-Апкан 2 000 мм
-Екцентар пресса
- Мaшина за виткање цевки JELSINGRAD PUH 32
-БАНСЕК
- ШТАНЦ МАШИНА
- ХИДРАУЛИЧНА ПРЕСА ORSTA HIDRAULIK 32 MPa, 1500 U/min
- ПУНКТ АПАРАТ
KONTAKT 070 208 464 .


Телефон: 070208464

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи