Се продава Резервар 500 л К Flex izolacija Cirkulacioni pompi

  • 1.00 Денари
  • Датум на објавување: 08/10/2019
    • Прилеп, Цела Македонија, Македонија

Se prodavaat cirkulacioni pompi ,,DAB" nekoristeni.
Q=19m3/h, H=4.2m Hmax=5.5m Hmin=0.7 m, P=0.49 kW, 1450 min-1 ;;;;;;
Q=24m3/h, H=7.7m, Hmax=8.7m, Hmin=2.5m, P=1.05kW, 1430min-1.
Se prodava K-FLEX izolacija vo rolni
Kontakt 070 208 464 .


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи