Plac od 5000m2 kaj Kartingot vo Volkovo

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 11/10/2019
    • Скопје, Македонија

Se prodava plac od 5000m2 kaj kartingot vo Volkovo,
placot e delliv na pomali parceli od minimum 500m2
ima pat, voda, struja..........

Cena po dogovor
tel: 072 556 175


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи