Plac do novata obikolnica 1606m2, Odlicna lokacija!

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 11/10/2019
    • Скопје, Македонија

Se prodava plac so povrshina od 1606m2 do novata obikolnica vo delot na Volkovo
(vednas do kluckata)
Cist imoten list, pat, voda, struja, kanalizacija .....
Odlicna lokacija

Cena po dogovor
tel: 072 556 175


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи