Продавам парцела на бул. Борис Трајковски / индустриска зона СТАКЛАРА

  • 90.00 Euro €
  • Датум на објавување: 13/10/2019
    • Кисела вода, Скопје, Македонија

Продавам парцела на бул. Борис Трајковски / индустриска зона СТАКЛАРА.
Парцелата е со површина од 2900 м2, се наоѓа до бензинската Нас Гас, позади сервис Џерси.
До парцелата има пристап, вода, струја, истата излегува на главен пат, поседува чиста документација и е без товар.
Доколку сте заинтересирани, може да се погледне имотот.


Телефон: 078244274

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи