ZAMENA ZA OHRID - DOJRAN

  • 35000.00 Euro €
  • Датум на објавување: 15/10/2019
    • S. Volkovo - Opstina Gorce Petrov, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Menuvam plac so objekt za domuvanje so ovosni drvja vo S. Volkovo blisku do posledna stanica 22 br. avtobus za garsjonera ili stan vo ohrid ili Dojran.


Телефон: 071433473

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи