Velosiped

  • 4500.00 Денари
  • Датум на објавување: 02/11/2019
    • Aerodrom, Скопје, Македонија

Prodavam velosiped SKY RUNNER 3.0 MAX, 4.500 den. koristen 3 meseci .


Телефон: 076 609 064

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи