Продавам плацови и ниви во Скопје Петровец

  • 10.00 Euro €
  • Датум на објавување: 07/11/2019
    • Петровец, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Продавам плацови и ниви во општина Петровец на 20 км од Центарот на Скопје


Телефон: 077613082

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи