Se prodava niva

  • 3.00 Euro €
  • Датум на објавување: 11/11/2019
    • Tabanovce, Куманово, Цела Македонија, Македонија

4 parceli od 90, 50, 30 i 8 ari, vo selo Tabanovce


Телефон: 00381646746804

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи