Se prodava plac sproti fabrika Vinojug Gevgelija

  • 30.00 Euro €
  • Датум на објавување: 12/11/2019
    • Gevgelija, Гевгелија, Цела Македонија, Македонија

Се продава плац спроти фабрика Винојуг, позади железарија Интер Комерц урбанизиран со маркица A1 (П+2+Пк) за градба,на самиот пат Гевгелија - Мрзенци.
Парцела 1498/1 947 м2 и парцела 1498/2 820 м2.
Цена по договор.
Повеќе информации на телефон 078 332 669 (Митко)


Телефон: 078332669

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи