Застапништво бара соработници

  • Контактирај го огласувачот
  • Датум на објавување: 21/11/2019
  • Датум на извршени измени: 06/06/2023
    • Скопје, Цела Македонија, Македонија

Застапништво на странски реномирани компании во Македонија бара амбициозни и енергични соработници од сите градови на Македонија за промоција и продажба на производи од областа на здравствената заштита и медицински помагала.
Сите заинтересирани можат да испратат порака во инбокс на фејсбук страната https://www.facebook.com/mediko.mk или на е-маил адресата [email protected]


Телефон: 070-221-358

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи