Њиве на продају

  • 4.00 Euro €
  • Датум на објавување: 22/11/2019
    • Табановце, Куманово, Цела Македонија, Македонија

На продају 4 парцеле у атару села Табановце, Куманово од 9000, 5000, 3500 и 800 квм.


Телефон: 00381646746804

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи