itno...

  • 7000.00 Денари
  • Датум на објавување: 10/12/2019
    • Прилеп, Цела Македонија, Македонија

Simpo garnitura,trosed so mehanizam ,dvosed i fotelja . Socuvani i neosteteni . Tirkizna boja.
Info vo poraka ili 077 708 714


Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи