Plac

  • По договор
  • Датум на објавување: 24/12/2019
    • Битола, Цела Македонија, Македонија

Itno se prodava plac 5000 m2 pomegu s.Bistrica i s.Kravari na samiot pat so celosna dokumentacija info na 070919217 i na viber


Телефон: 070919217

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи