MOLECULAR FREQUENCY RESONANCE LOCATOR

  • 1700.00 Euro €
  • Датум на објавување: 25/12/2019
    • Gevgelija, Гевгелија, Цела Македонија, Македонија

MOLECULAR FREQUENCY RESONANCE LOCATOR

Нов производ koj штотуку го објави на пазарот компанијата Геофазма кој е „Светлосни години“ пред конкуренцијата. Екстремна чувствителност на долги растојанија на злато и сребро и 100% дискриминација на олово, железо и други несакани метали.
Користејќи ја „пробивот“ Кристални структури „технологија на бранови“ што е за разлика од сè што има воопшто видено пазарот на долги патеки!

Проверете ги овие клучни карактеристики:
-Електронска батерија од 12 волти и кристална
електроенергетскиот систем што работи на напон на ДК и
"Фреквенција резонанца" -
Нема сигнали за несакани метали, вклучувајќи: олово,
месинг, алуминиум или железо-гарантирано!
-Екстремни можности за големи растојанија на мали и
големи количини на злато и сребро-
-Најдобрите тестови покажуваат растојанија поголеми од 1400 стапки на
единечна 2 грама сребрена и златна монета! -
-Примерна комора ви овозможува да пронајдете "метал"
или минерал „не само злато и сребро!“ -
Дијаманти,
Метеорити, Платина, злато, сребро,
Природно и рафинирано злато, бакар, итн.


Телефон: 070543762

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи