Se prodava plac

  • 22.00 Euro €
  • Датум на објавување: 26/12/2019
    • Petrovec, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Se prodavaat dva placa vo s.Ognjanci edniot e 500 a drugiot 900m2 .Placevite se naogjaat do poranesnoto fudbalsko igraliste vo seloto.


Телефон: 071 340 730

Корисни информации

  • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
  • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
  • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
  • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи