Se prodava niva

 • По договор
 • Датум на објавување: 26/12/2019
  • Petrovec, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Se prodavs niva vo s.Ognjanci pred vlezot vo seloto na okolu 300m od glavniot pat.Nivata e so povrsina od 20.000 m2 mnogu plodna i idealna za poveje vidovi zemjodelski proizvodi


Телефон: 071 340 730

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • Se prodava plac

  Se prodava plac

  Плацеви Скопје (Цела Македонија) 26/12/2019
  22.00 Euro €
 • Plac

  Plac

  Плацеви Битола (Цела Македонија) 24/12/2019
  По договор
 • Њиве на продају

  Њиве на продају

  Плацеви Куманово (Цела Македонија) 22/11/2019
  4.00 Euro €