se prodava masa

 • 6000.00 Денари
 • Датум на објавување: 27/12/2019
 • Датум на извршени измени: 27/12/2019
  • Aerodrom, Скопје, Цела Македонија, Македонија

Se prodava masa boja temno kafeava-cokoladna, so staklo, dimenzii 107 sm dolga na 70 sm siroka. Masata ima polici od dvete strani.Mnogu malku koristena.


Телефон: 070 804 013

Корисни информации

 • Објавувајте огласи со слики. Огласите што содржат слики се поатрактивни и повеќе посетувани.
 • BesplatniOglasi.mk не посредува при купопродажни трансакции (при плаќање, испорака на производите или услугите, и сл.).
 • BesplatniOglasi.mk не гарантира за квалитетот на производите и услугите што се нудат.
 • BesplatniOglasi.mk не нуди услуги од типот на "заштита на купувачот" или "проверка и сертифицирање на продавачот".

Слични огласи

 • itno...

  itno...

  Дом/Мебел Прилеп (Цела Македонија) 10/12/2019
  7000.00 Денари
 • Печка на плин

  Печка на плин

  Дом/Мебел Кавадарци (Цела Македонија) 02/12/2019
  3000.00 Денари
 • Се продава двосед

  Се продава двосед

  Дом/Мебел Скопје (Цела Македонија) 25/11/2019
  3.00 Денари